Profil divize TORO Hlavečník PDF Tisk Email
Napsal uživatel Administrator   
Středa, 23. červen 2010 20:41

Základní informace:

  • jatka a uzenářská výroba
  • jateční činnost a prodej výsekového masa
  • uzenářské speciality dle staročeských receptur
  • pražská šunka TORO na kosti a další speciality
        
           Dalším velmi významným odvětvím činnosti je provoz jatek a výroba masných specialit pod značkou TORO v obci Hlavečník u Přelouče. Je zde porážka hovězího, vepřového a skopového, chladírny, bourárna a výrobna. Specializací je porážka vysoce kvalitních mladých býků, jejichž maso přichází na pulty významných obchodních řetězců. TORO Hlavečník je známé svou výrobou uzených specialit tradiční technologií. Sortiment výrobků je široký, od měkkých salámů a párků, přes uzená masa, až po tradiční Pražskou šunku TORO. Výrobky z TORO Hlavečník získaly ocenění mimo jiné i na výstavě v Dijonu ve Francii nebo na veletrhu Grune Woche v Berlíně. Kvalita naší produkce byla oceněna v roce 2001, kdy jsme získali národní značku kvality KLASA na výrobky Selská paštika, Pirožkový bok, Piccolo a Sedlák.
Přímo v areálu jatek je možno koupit maso a uzenářské výrobky.
Otevírací doba prodejny:    PO-ČT   8.00 - 14.00
                                 PÁ         8.00 - 11.30 ( maso nutné objednat)
Maso a uzeninu je nejlepší objednávat po telefonu. Zákazník tím předejde zbytečným prodlevám při čekání a dále ví, že zboží dostane, některé druhy jsou žádanější a tudíž hned vyprodané. 
Telefony: expedice masa         466 750 015, 028
                expedice uzenin       466 750 025, 026
                recepce                    466 750 013
Aktualizováno Středa, 04. listopad 2015 08:48